Entertainment

Angela Groothuizen wordt coach bij The Voice Senior

07 mei 2018 08:52 Aangepast: 07 mei 2018 09:45

Angela Groothuizen wordt coach bij de seniorenversie van The Voice Senior. In de uitzending van Giel Beelen op Radio Veronica bevestigde ze dat ze aanschuift als coach bij The Voice Senior.

Een woordvoerder van RTL erkent dat Angela de vierde coach wordt na lse DeLange, Marco Borsato en Ali B. "Het zal je de laatste tijd veel gevraagd zijn, maar had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden?", vroeg Giel, waarop Angela een korte stilte liet vallen. "Omdat je een van de beste juryleden van Nederland bent. Altijd positief, maar wel kritisch. Dat past denk ik heel goed bij het programma."

65 jaar en ouder

Angela antwoordde daarop aanvankelijk nog cryptisch. "We gaan het meemaken, het wordt binnenkort bekendgemaakt." Eerder was al uitgelekt dat lse DeLange, Marco Borsato en Ali B coaches worden bij The Voice Senior. "Leuk dat je het vraagt, ja ik doe mee", zei Angela uiteindelijk.

In oktober werd bekend dat Talpa na een spin-off met kinderen werkt aan een seniorenvariant van The Voice. In de show komen alleen deelnemers van 65 jaar en ouder aan bod.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`