Entertainment

YouTube-knapperd Jeroen van Holland komt uit de kast

25 april 2018 17:34

In navolging van GTST-hunk Everon Jackson Hooi grijpt ook YouTuber Jeroen van Holland de nieuwste editie van L'HOMO aan om te vertellen dat hij op mannen valt.

Jeroen vertelt in L'HOMO dat hij het de hoogste tijd vindt om open en eerlijk te zijn over zijn geaardheid. “Ik weet het al sinds mijn vierde", vertelt de inmiddels 18-jarige YouTube-ster.

“Als vrouwen met me flirten, flirt ik terug. Maar mijn voorkeur gaat echt uit naar jongens.” En daarmee moge het duidelijk zijn. Anders dan voor zijn vader was het dat ook allang voor zijn moeder. “Toen ik het haar had verteld, zei ik direct: ‘Niet aan papa vertellen,’ maar dat deed ze toch.” Gelukkig stelde iedereen zich meteen heel tolerant op tegenover Jeroen: “Mijn broertje van twaalf vind het juist ‘vet’.”

 

Had een warmere jas aan moeten trekken.

Een bericht gedeeld door Jeroen van Holland (@jeroenvholland) op

Coming-out

Jeroen vreest dat hij wellicht volgers gaat verliezen door zijn coming-out. "“Ik krijg het er wel heel benauwd van. Straks denken de fans: Jeroen is leuk, maar hij is gay, dus laat maar.”

Toch stelt de knapperd zichzelf gerust: “Maar als meisjes alleen naar mij kijken omdat ze denken dat ze een kans maken, dan maakt het niet uit of ik nu of over vijf jaar uit de kast kom. Dan raak ik ze toch kwijt.” 

Benieuwd naar de nieuwe L'HOMO met Jeroen? Hij ligt vanaf donderdag 26 april overal in de schappen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`