Boulevard

Moet Billy morgen Utopia verlaten?

16 april 2018 15:41

Het is spannender dan ooit tevoren in het beloofde land! Beau en Billy zitten namelijk in de gevarenzone en dus zal één van de twee Utopiaanse dames het terrein morgen moeten verlaten...

Deze week zijn het niet de Utopianen zelf die hun stem hebben mogen uitbrengen op één van hun medebewoners, maar hebben de familieleden van de kandidaten bepaald op wie er gestemd gaat worden. En dat zorgt voor een verrassende verdeling van de stemmen!

Tegenstander

Zo moet publiekslieveling Beau het deze week ontgelden. Zelfs ex-liefje Bas geeft al zijn stemmen aan de Limburgse schone. "Je bent een geduchte tegenstander en ik vind je geen Utopiaan van de eeuw", licht hij toe als motivatie voor zijn stemmen.

Bas wordt gesteund door boezemvriendin Billy. "Mijn moeder heeft besloten om zich er niet mee te bemoeien", legt ze uit. Haar drie stemmen gaan dan - op geheel eigen keuze - naar Beau. 

Ook Romy geeft een stem aan Beau, aangezien de vader van de vrolijke flapuit bang is dat Beau er anders weleens vandoor zou kunnen gaan met de titel Utopiaan Van De Eeuw.

Verbazing

De tweeling Demi en Fay stemt op Billy, met wie zij met regelmaat in de clinch liggen. De Utopiaan van het eerste uur laat eerder al weten te rekenen op de stemmen van de zusjes. De verbazing is echter groot wanneer ook Cemal vol stemt op Billy. 

Als iedereen zijn stemmen heeft verdeeld is het tijd om de balans op te maken. Billy en Beau hebben de meeste stemmen en zitten dus in de gevarenzone. Wie van Johan zijn (ex)-liefjes zal er morgen naar huis gaan?

RTL Boulevard