Entertainment

Dotan annuleert optredens om vertraagd album

11 april 2018 16:31 Aangepast: 02 mei 2018 14:51

Dotan heeft al zijn optredens van de komende maanden afgezegd. De zanger is nog niet klaar met zijn nieuwe album en wil niet eerder het podium op.

"Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren", zegt Dotan in een bericht aan zijn fans. "Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht."

Even wachten

Dotan belooft zijn fans dat het het wachten waard wordt. "Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten."

Door de beslissing van Dotan moeten verschillende festivals op zoek naar een vervanger voor Dotan. Op Dauwpop neemt Jett Rebel zijn plaats in. De zanger was begin deze maand ook al zijn vervanger op Paaspop. Dotan had toen om dezelfde reden afgezegd, maar toen ging er alleen nog een streep door zijn optreden op Paaspop.

RTL Boulevard/ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore