Entertainment

3JS-zanger Jan Dulles wordt vader

06 april 2018 12:06 Aangepast: 06 april 2018 13:16

Jan Dulles had donderdagavond een enorme verrassing voor het publiek én zijn band. De zanger van de 3JS maakte aan het einde van een concert in Doetinchem bekend dat hij vader wordt.

"Ik vond het wel een leuk moment omdat Jan en Jaap het ook nog niet wisten, en de band ook niet", zegt Jan in een video die hij vrijdag op Facebook plaatste. "Het kwam wel als een totale verrassing."

Zwanger

Jan besloot de komst van zijn eerste spruit aan te kondigen vlak voor Wiegelied, een van de grootste hits van 3JS die de heren als toegift spelen. "Ik wil een geheimpje met jullie delen", zei Jan tegen het publiek. "Dit lied krijgt vandaag voor de eerste keer voor mij betekenis, want ik word vader." Terwijl hij een staande ovatie kreeg van het publiek, nam Jan de felicitaties van zijn verbaasde bandleden en 3JS-maatjes Jaap Kwakman en Jan de Witte in ontvangst.

Jans vriendin Caroline Mol is nu tien weken zwanger, vertelt de zanger in de Facebookvideo. "Dus het is nog een beetje de kritieke, prille fase." Het stel had de zwangerschap liever "nog een weekje of vier" geheimgehouden. "Want ik vond het wel lekker rustig", zegt Jan. "Maar ze begint al behoorlijk te groeien, dus we kunnen het niet meer onder de mantel houden."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore