Entertainment

Negeert Temptation-Mezdi rijverbod politie?

04 april 2018 13:18

Woensdagochtend wordt bekend dat Temptation Island-deelnemer Mezdi zijn rijbewijs kwijt is. Toch deelt de snelheidsduivel nu een opvallende video op zijn Instagram. De Fries is opnieuw de auto ingestapt.

De 21-jarige Mezdi is te zien in de bestuurdersstoel van zijn auto. Het is niet duidelijk of hij ook echt aan het rijden is. Wel is te zien dat zijn knipperlicht aanstaat, wat zou kunnen betekenen dat hij stilstaat voor een stoplicht. Ook is te zien hoe er een telefoon wordt gebruikt achter het stuur. Het is niet duidelijk wie de video maakt, maar de video is gedeeld op het Instagramaccount van Mezdi. Als de Fries ervoor kiest om zonder rijbewijs toch de auto te besturen, riskeert hij een gevangenisstraf van twee weken.

Woensdagochtend wordt duidelijk dat Mezdi per direct zijn rijbewijs moet inleveren, een boete van 1134 euro krijgt en verplicht een meerdaagse cursus moet volgen en deze zelf moet betalen. 

RTL Boulevard brengt vorige maand de beelden die Mezdi zelf livestreamde via zijn Instagram. Daarop is te zien dat hij bizarre capriolen uithaalt op de Friese snelwegen.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore