Boulevard

Utopiaan Madilia moet weg

03 april 2018 15:21

Elke week moet er een Utopiaan het beloofde land verlaten. De keuze deze week is tussen Beau, Madilia en Mehmet. De keuze is inmiddels gemaakt...

Tijdens de stemming van tweede paasdag krijgen Beau, Madilia en Mehmet de minste stemmen. Daarom staan zij vandaag in een bloedstollende eliminatie. Die eliminatie loopt wel iets anders dan normaal.  

In plaats van dat de inwoners moeten stemmen op wie zij willen dat er blijft, moeten zij hun amulet geven aan de persoon waarvan ze willen dat hij of zij naar huis gaat. De persoon die de meeste stemmen krijgt moet Utopia vandaag nog verlaten.

Moeilijke keuze

Billy is één van de eerste stemmers. Ze laat weten dat het een enorm moeilijke keuze is... Ze stemt in het belang van Utopia en geeft daarom haar amulet aan Madilia. "Ik kies voor Utopia en daarom kies ik voor jou", legt ze uit.

Uiteindelijk krijgt Madilia zes stemmen, Beau twee en Mehmet één. Dit betekent dat Madilia Utopia vandaag nog zal moeten verlaten. Ze barst in tranen uit en weet niet wat ze moet zeggen. "Hij is in ieder geval vol", grapt ze terwijl ze naar haar zuil kijkt. 

RTL Boulevard
`