Entertainment

3FM-dj’s willen Bassie en Adriaan op Netflix

29 maart 2018 11:14 Aangepast: 29 maart 2018 11:16

3FM-dj’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen zijn een actie begonnen om alle series van Bassie en Adriaan op streamingdienst Netflix te krijgen. Zij sluiten zich hiermee aan bij een initiatief dat een van hun luisteraars op Twitter lanceerde.

Het tweetal, dat de middagshow op 3FM verzorgt, heeft een speciale Facebookpagina opgericht voor het doel en wil de komende uitzendingen aandacht besteden aan het initiatief. Zij vinden dat de series van Bassie en Adriaan voor iedere Nederlander goed toegankelijk zouden moeten zijn.

Bas (82) en Aad (75) van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun beroemde stoelenact. Vervolgens gingen ze als Bassie & Adriaan verder.

De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt. Ook maakte het duo in 2015 nog een bioscoopfilm.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore