Entertainment

Jim Bakkum en Kees Boot in All Stars-musical

29 maart 2018 11:01 Aangepast: 29 maart 2018 11:02

Acteurs Jim Bakkum en Kees Boot spelen hoofdrollen in de musical All Stars. Bakkum speelt de rol van Hero, Kees Boot vertolkt de rol van de coach van het team, maakte producent KemnaSenf donderdag bekend. De première van de voorstelling is op 14 oktober in Rotterdam.

Bakkum deelt de hoofdrol van Hero trouwens met acteur Levi van Kempen. Andere belangrijke rollen in All Stars de Musical worden gespeeld door Lucas Hamming (als Johnny), Alex Hendrickx (als Bram), Mike Weerts (als Willem) en Urvin Monte (als Mark). Ook Bart van den Donker, Jasper Demollin, Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever zijn in de voorstelling te zien.

De vrouwenrollen worden nog gecast. Eerder werd al bekendgemaakt dat Frank Lammers de musical gaat regisseren. Hij neemt deze klus over van Job Gosschalk, die al zijn werk liet vallen na de bekentenis dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel ongepast gedrag met acteurs.

Thomas Acda is de componist van All Stars. De artistieke supervisie ligt bij Jean van de Velde, die in 1997 de film en daarna de serie ontwikkelde. Acda en Lammers waren zelf te zien in de film en serie.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore