Entertainment

Gino en Cherish gaan ervandoor met verlovingsring Tim

22 maart 2018 11:43

Gino en Cherish doen er in Temptation Island alles aan om de relatie van Tim en Deborah om zeep te helpen. En dit lijkt nu te gaan lukken! Vol trots deelt het verleidelijke duo vandaag een kiekje van hun overwinning.

Tim is er wekenlang heilig van overtuigd dat wanneer zijn Temptation-avontuur erop zit hij zijn Deborah om haar hand zal vragen. Maar hij heeft daarbij niet gerekend op de sluwe verleidingsplannen van Gino en Cherish die de tortelduifjes uiteen weten te drijven...

Vol trots deelt Gino vandaag een kiekje waarop hij poseert met Cherish. "Mr. & Mrs. steal your ring", schrijft de verleider bij de foto. 

Gino laat aan RTL Boulevard weten trots te zijn op Cherish. Samen hebben ze ervoor weten te zorgen dat het huwelijk van Deborah en Tim waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden. "Zonder dat we het van elkaar wisten waren we een goed team in het spel, haha."

Gino doet vanaf moment één er alles aan om Deborah los te weken van haar vriendje. Zo voert de knappe Hagenees talloze gesprekken met de mooie Deborah om haar vertrouwen te kunnen winnen. Gino doet zelfs alsof hij verliefd is op Deborah om haar relatie met Tim te doen wankelen. Vooralsnog lijkt het er echter op dat Deborah niet vatbaar is voor de charmes van de verleider...

Cherish lijkt meer succes te hebben. Tim laat namelijk al gauw weten aan de andere mannen op het resort dat hij Cherish ziet als de ultieme verleiding. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat Tim zwicht voor de bloedmooie blondine. De Vlaming lijkt zijn liefje Deborah totaal vergeten te zijn en heeft enkel en alleen nog maar oog voor Cherish.

Benauwd gevoel

Het moet dan ook nogal pijnlijk zijn voor Deborah en Tim om te zien dat Gino en Cherish niet oprecht zijn geweest in hun gevoelens en slechts bezig zijn geweest met een slinks Temptation-spel. Eerder klapt Cherish al uit de school in de Vlaamse media dat ze het 'ontzettend benauwd krijgt' van de stapelverliefde Tim. 

Ook Gino laat voor de camera's van Temptation Island weten dat hij helemaal geen gevoelens heeft voor Deb en alleen maar bezig is om haar liefdesbubbel met Tim uiteen te laten spatten. 

Hoewel er heel wat koppeltjes zijn ontstaan na afloop van het programma is de vonk niet overgeslagen tussen het gouden duo Cherish en Gino. "Nee, we zijn gewoon bevriend. Er is geen vonk over gesprongen, haha. We zien elkaar vaak met boekingen, maar that's it."

Benieuwd naar hoe het verder gaat tussen Deborah en Tim? Kijk dan vanavond om 20.30 weer naar Temptation Island op RTL 5. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore