Boulevard

Onverwachte exit in Utopia zorgt voor tranen

20 maart 2018 15:40

Gisteren hebben de wekelijkse nominaties weer plaatsgevonden in Utopia-land. Linda en René belanden op de schopstoel, maar wie zal uiteindelijk ook daadwerkelijk het terrein moeten verlaten?

De naderende eliminatie houdt de Utopianen al de hele dag in de greep. Het lijkt er op dat het weleens gelijkspel zou kunnen gaan worden. Door de ruzie van Beau met Linda en Madilia is Beau namelijk van plan om haar positieve stem te geven aan René in plaats van aan voormalig boezemvriendin Linda... 

De spannig is dan ook om te snijden wanneer de eliminatie van start gaat. Madilia is als eerste aan de beurt en geeft haar positieve stem aan Linda. "Je bent het mooiste wat mij in Utopia is overkomen", zegt ze liefdevol tegen haar vriendin. Madilia krijgt bijval van Billy, Romy, Mehmet, Cemal en Ivan. 

Complot

De tweeling Fay en Demi wil echter koste wat kost Linda het huis uit zien te werken. Samen met Fay's liefje Chipp stemmen ze dan ook op René om te mogen blijven. "Ook al wil ik soms je kop eraf hakken, jij bent een ras Utopiaan", geeft Chipp als motivatie voor zijn stem. Het trio wordt gesteund door Beau en Bas.

Het lijkt er bijna op alsof het complot van Chipp, Fay en Demi lijkt te gaan werken en Linda haar kist zal moeten gaan pakken. Uiteindelijk is het Baldr die de beslissende stem in handen heeft. Hij besluit zijn positieve stem te geven aan Linda. "Jullie verdienen allebei een plek in de finale maar ik moest een keuze maken. Mijn keuze is gevallen op Linda", zegt hij waarna hij zijn amulet bij haar neerhangt. 

De tranen springen direct in Linda's ogen en Madilia slaat haar handen voor haar mond. Het woord is daarna aan René. Hij vertelt dat hij enorm heeft genoten van zijn tijd in het beloofde land. "Ik vind jullie een geweldige groep mensen", zegt hij tevreden tegen de groep.

Na René's mooie woorden is het tijd om zijn spullen te gaan pakken. Zijn avontuur in Utopia zit erop. 

`