Boulevard

Hans Teeuwen verontschuldigt zich voor nepfans

17 april 2018 09:30 Aangepast: 17 april 2018 12:48

Gistermiddag plaatste zanger Dotan een videoverklaring op zijn eigen Facebookpagina. De aanleiding is een artikel van de Volkskrant waaruit blijkt dat Dotan een leger van internettrollen heeft om zijn imago op social media op te krikken. Hans Teeuwen reageert met een parodie op de video.

In een video op Instagram vindt ook Hans Teeuwen het tijd om zijn excuses aan te bieden. De cabaretier grapt: "Aan het begin van mijn carrière, maar ook halverwege en aan het eind heb ik gebruik gemaakt van social media om mijn imago op te krikken."

In dezelfde setting als Dotan, biedt Hans zijn verontschuldigingen aan. De grappenmaker bespreekt een dagje uit met een groep reumapatiënten die hij naar eigen zeggen "de dag van hun leven heeft bezorgd." Toch blijkt ook dit verhaal niet helemaal te kloppen: "Het is niet helemaal waar: er was geen busje en ook geen reuma. Er was helemaal niemand."

Hans begrijpt het als je zijn video niet helemaal oprecht vindt: "Er ligt ook al weer een video klaar om mij te verontschuldigen voor de onoprechtheid van deze video." Toch vindt de cabaretier het tijd om opnieuw te beginnen: "Het is hoog tijd om met een schone lei te beginnen, desnoods met een smerige lei."

RTL Boulevard
`