Entertainment

Fabrizio doet smeuïge onthulling over zijn relatie

18 april 2018 13:11

Diana Gabriels heeft het er maar druk mee! In navolging van Rosanna en Zwanetta heeft dé plastische chirurg van de Temptation-sterren namelijk Fabrizio en Pommeline over de vloer en eenmaal op zijn praatstoel doet Fab een opmerkelijke uitspraak...

Diana Gabriels vindt het maar wat leuk om de Temptation Island-tortelduifjes op spreekuur te hebben. Nu de twee eindelijk open en eerlijk mogen zijn over hun relatie kan Daan dan ook niet wachten om meer te weten te komen over het ontstaan van hun relatie. En daar blijkt de plastisch chirurge een belangrijke rol in te hebben gespeeld...  

Diana plaatst enkele maanden geleden een video waarin Pommeline in tranen vertelt verliefd te zijn op Fabrizio en dat haar gevoelens voor de knapperd de reden zijn van haar relatiebreuk met Merijn. En dat komt nogal als een verrassing voor Fab, zo vertelt hij in de nieuwe vlog van Diana. "Pommeline was al langer verliefd op mij dan dat ik verliefd op haar was. Maar ik kwam er pas achter dat Pom verliefd op mij was door de video dat jij hebt geplaatst."

Fabrizio moest even wennen aan het idee, maar vindt het stiekem wel leuk dat Pom hem ziet zitten. "Na die onthulling heb ik me voor Pommeline kunnen openstellen. Die video heeft dus echt iets positiefs teweeg gebracht."

Sleutelen maar

Inmiddels zijn de Temptation Island-sterren helemaal happy met elkaar. Maar toch zijn er nog puntjes die ze graag anders zouden willen zien in hun leven. Pommeline en Fabrizio zijn namelijk met een reden op de koffie bij Diana... ze gaan namelijk (weer) aan zichzelf laten sleutelen! 

Zo stoort de Temptation-hunk zich al jaren aan de grootte van zijn neus. “Het stoort me niet extreem, maar ik zou hem wel willen laten verkleinen of liften. Hij hangt een beetje”, aldus Kleurplaat. 

De van oorsprong Griekse knapperd wil ook meteen zijn wallen laten wegwerken. "Ik zie er zo vermoeid uit. Het valt me tegenwoordig steeds maar op, aangezien iedereen foto's met me wil trekken. Het ziet er echt niet uit."

Pommeline wil graag haar kont laten verbouwen. De rondborstige Temptation-verleidster heeft al eerder een bilvergroting laten uitvoeren, maar daar is Pom niet helemaal tevreden over. “De vorm is mooi gebleven, maar het gewenste ‘bolletje’ is er niet”, aldus Pommeline. De Vlaamse schone wil net zo'n mooie bips als Temptation-ster Rosanna en dus besluit Pom om 360cc aan bilimplanten te laten plaatsen.

Pom, Fab en Rosanna zijn overigens niet de eersten die langsgaan bij Diana: eerder komen Temptation-verleidster Zwanetta en TLC-koppel Louisa en Rosanna al op spreekuur bij de plastisch chirurge.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore