Boulevard

Shania Gooris is klaar met vieze berichtjes

14 maart 2018 13:27

Shania Gooris is het helemaal zat! De 17-jarige dochter van Kelly Pfaff en volkszanger Sam Gooris wordt lastiggevallen door oude mannetjes via Instagram en daar is de blondine niet van gediend.

Shania is van haar tweede tot aan haar twaalfde levensjaar te zien in de goedbekeken reality-serie De Pfaffs. De soap vertelt het verhaal van doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie. Maar kleine meisjes worden groot en dus deelt Shania (17) tegenwoordig heel wat sexy kiekjes van zichzelf. En daar moeten haar mannelijke volgers nog even aan wennen...
 

 

--

Een bericht gedeeld door SHANIA (@shaniagooris) op

Via Instagram wordt de knappe blondine bedolven onder de pikante berichtjes. En daar zit Shania nou niet bepaald op te wachten. “Even voor de duidelijkheid: ik ben maar zeventien. Dus als je een pak ouder bent dan ik, stuur dan geen ongepaste dingen naar mij! Ik ontvang niet graag ongepaste berichten van 30-plussers."

Ook jongens van haar eigen leeftijd maken geen kans. "Het maakt mij niet uit welke leeftijd iemand heeft. Ik moet er niets van weten", besluit de kleindochter van Jean-Marie Pfaff.

 

RTL Boulevard