Boulevard

Comeback single Christina Aguilera gelekt

14 maart 2018 13:25

Het is al vijf jaar stil rondom Christina Aguilera's muziekcarrière. Tot nu! Er lekt steeds meer info en audio uit van haar comeback album. Zelfs de naam van het nieuwe album is al bekend.

Door een fout van Christina's platenlabel is de naam van het album en alle tracks gelekt. We weten nu dat haar comeback album Liberation gaat heten en er twaalf nummers op staan. De plaat komt ergens in mei of juni van dit jaar uit. 

Ook zijn er al snippets van twee tracks gelekt. Eén daarvan is Fall In Line en het lijkt erop dat dit haar eerste echte comeback single sinds 2013 wordt. Het gerucht gaat ook dat dit een samenwerking met Demi Lovato wordt. Beluister hieronder een stukje van het nummer.

Geruchtenmachine

Er gaan al langer geruchten over wanneer Christina weer eens met nieuwe muziek komt. Zo wordt de zangeres al jaren gestalkt door haar fans die het wachten zat zijn en krijgt ze bijna in elke talkshow de vraag hoe het zit met haar zesde album. 

Zo ook een jaar geleden waarin Christina aangeeft dat ze met Pharrell samenwerkt. "Ik heb geweldige ideeën en alles wat ik de afgelopen tijd heb gevoeld verwerkt in nieuwe muziek. Ik vindt dit creatieve proces altijd heerlijk!"

Liberation is Christina's zesde album en de eerste in vijf jaar tijd. Haar vorige twee albums, Lotus en Bionic, deden niet veel in de hitlijsten waardoor Christina steeds minder vaak op het podium staat. 

RTL Boulevard