Boulevard

Gordon wil verhuizen naar zonnig Zuid-Afrika

14 maart 2018 13:21

Gordon heeft er weer zin in! De RTL 4-presentator heeft vandaag het vliegtuig gepakt naar zonnig Zuid-Afrika om daar op zoek te gaan naar een nieuw stulpje.

Achttien jaar lang is Gordon de eigenaar van een luxueus optrekje in Kaapstad. In 2013 besluit hij de woning van de hand te doen, omdat Goor zich niet langer thuis voelt in Zuid-Afrika vanwege de vele conflicten in het land. 

Desondanks blijft Gordon een zwak houden voor het land. Zo vinden de opnames voor zijn bruiloft - die uiteindelijk niet door gaat - ook plaats in Kaapstad. Eenmaal weer terug in Nederland belandt de goedlachse presentator in een diep dal nadat hij na zijn afgeblazen huwelijk ook nog eens bedrogen blijkt te worden door zijn nieuwe liefje.
 

Toekomst

Maar Goor lijkt zich herpakt te hebben en laat vandaag weten weer volop zin te hebben in de toekomst. Op Instagram deelt de presentator een kiekje waarop hij poseert met een glas champagne. "Op het leven mensen! Op zoek naar een nieuw huis in Kaapstad."

Of de vrolijke krullenbol ook daadwerkelijk een nieuw onderkomen zal vinden in Zuid-Afrika zal nog moeten blijken, maar de huizenjacht is in ieder geval geopend!

 

RTL Boulevard