Boulevard

Kilo's vliegen eraf bij Patty Brard

13 maart 2018 13:11 Aangepast: 08 april 2018 15:32

Patty Brard herkent zichzelf nu al niet meer sinds ze twee weken geleden een gastric bypass heeft ondergaan. “Toen ik tijdens het vloggen in mijn telefoon keek dacht ik: 'Dit ben ik helemaal niet'. Ik herkende mezelf niet meer. Ik voel me nu al zó anders”, vertelt de voormalig zangeres aan LINDAnieuws.

Haar eerste vlog staat al online met de aankondiging ons vanaf volgende week vaker mee te nemen in haar gevecht tegen het afvallen. “Hallo allemaal. Ik ben Patty en ik neem jullie de komende tijd mee in mijn strijd tegen de kilo’s. Ik laat jullie natuurlijk ook nog andere dingen van mijn leven zien op LINDAtv!”

De knop om

Op vier januari besluit Patty dat haar gewicht niet langer kan. “Toen ik die dag op de weegschaal ging staan woog ik 97.9 kilo. Ik schrok me dood en dacht: 'Nu is het klaar'. Ik ben in Nederland gaan kijken wat me mankeerde. Want hoe kan je zo dik worden als je helemaal niet zoveel eet?”

Patty besluit alleen maar te gaan sporten, diëten, vitamines te slikken, maar naar eigen zeggen wordt de presentatrice alleen maar dikker. Uiteindelijk kan ze terecht bij een arts in België voor een gastric bypass. “Met als gevolg dat ik nu in twee weken vijf kilo ben afgevallen”, vertelt Patty aan LINDAnieuws.

RTL Boulevard
`