Entertainment

Sylvia Geersen: 'Ik lag een jaar op bed door verdriet'

07 maart 2018 15:03 Aangepast: 20 maart 2018 12:31

Sylvia Geersen lijkt maar niet van haar ex-liefje Rogelio Castro Martinez af te kunnen komen. En dat terwijl het topmodel zoveel pijnlijke herinneringen heeft aan haar tijd met de Mexicaanse knapperd...

Vorig jaar mei maakt Sylvia Geersen bekend dat het liefdessprookje met Rogelio Castro Martinez als een zeepbel uit elkaar is gespat. Hoewel Syl indertijd zegt dat de verschillen tussen haar en ex-liefje Rogelio simpelweg te groot zijn geworden klapt het topmodel deze week in vrouwenblad Grazia uit de school over haar bizarre huwelijk...

Volgens Sylvia doet Rogelio in het begin van hun relatie alsof hij een eigen woning heeft, maar eenmaal getrouwd biecht de Mexicaan op dat hij nog steeds bij zijn ouders woont. "Ik moest op een matrasje op de grond slapen. Maar ik was nog steeds verliefd en heb hem zijn leugens vergeven."

Omslag

Maar ook de houding van de ooit zo lieve Rogelio slaat volledig om. "Hij werd steeds obsessiever tegenover mij. Ik werd elke zondag gedwongen mee te gaan naar de kerk en ik mocht alleen maar lange jurken dragen." 

Syl trekt het allemaal niet meer en besluit om haar spullen te pakken. Maar op dat moment doet het model een bizarre ontdekking. "Op het moment dat ik bij hem weg wilde gaan bleek ik in verwachting te zijn. Niet veel later kwamen ze er in het ziekenhuis achter dat het hartje gestopt was met kloppen. Zo verdrietig. Al snel raakte ik weer zwanger, deze keer van een tweeling. Ook dat eindigde in 2017 in een miskraam."

Het verlies van de kindjes bezorgt de Rotterdamse een hoop verdriet, zo vertelt ze in Grazia. "Ik ben depressief geweest door de miskramen die ik heb gehad. Een jaar lang heb ik op bed gelegen. Maar sinds een paar maanden heb ik mijn leven weer helemaal op de rit."

Syl vindt in de lente van 2017 eindelijk de moed om bij haar man weg te gaan. Toch moet er nog één ding gebeuren voordat de zon weer echt kan gaan schijnen in het bestaan van het bloedmooie model. "Hij wil niet van me scheiden, dus hij verleent geen medewerking."

Sprookje

Vooralsnog ziet het er ook niet naar uit dat Rogelio van plan is om zijn vrouw te laten gaan. Via social media deelt hij nog altijd kiekjes waar hij doet alsof hij nog steeds getrouwd is met Sylvia. 

Voor Syl behoort het liefdessprookje in ieder geval tot het verleden, zo laat ze aan RTL Boulevard weten. "We zijn al zo lang uit elkaar. Wat hij denkt of zegt vind ik niet belangrijk. Die man is doorgedraaid. Ik wil dit vanaf nu achter me laten. Ik ben druk bezig met mijn carrière en heb geen zin hier nog op terug te kijken."

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore