Boulevard

Dit is DE nieuwe clip van Famke Louise en Ronnie Flex

02 maart 2018 15:45

Van dure auto’s, ingevlochten haar en bontjassen tot dansende My Little Pony’s en het leeggieten van flessen Fernandes; in de videoclip van de razend populaire Famke Louise kan het allemaal. Voor haar laatste single strikt ze rapper Ronnie Flex. Het resultaat? Deze nieuwe monsterlijke hit.

Eerder deze maand is RTL Boulevard aanwezig bij de opnames van de nieuwe videoclip van het magische duo. Daar vertelt Ronnie hoe de samenwerking is ontstaan. “Het is gewoon een beetje op zijn beloop gegaan. Ik ben best wel goed met de mensen die om Famke heen werken en zo via via zijn we bij elkaar beland. “

Toch is de samenwerking van de rapper en het model geen toeval. De 19-jarige Famke Louise en de 25-jarige rapper zijn op het idee gekomen toen de zangeres een bezoekje bracht aan Ronnie in de afkickkliniek. Hoewel Ronnie eigenlijk druk bezig is om van zijn wietverslaving af te komen, heeft hij wel nog een gaatje in zijn agenda om een nummer te maken met de populaire Famke. “Gewoon een kleine set-up in de woonkamer. Computertje neergezet, microfoon in de woonkamer en toen hebben we gewoon de hele nacht gewerkt”, aldus de rapper tegen RTL Boulevard.
 

 

Met een smile op m’n selfie--

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Voor alle fans van Ronnie en Famke hebben we goed nieuws: de kans is namelijk groot dat de twee in de toekomst weer gaan samenwerken. “Ik vind jou ook heel tof”, zegt Famke over Ronnie.

 

 

 

`