Entertainment

Yana Daems doet zélf boekje open over 'Temptation-verdrinking'

28 februari 2018 15:21

Het Belgische blad TV Familie komt vandaag met het bericht dat Yana Daems geprobeerd zou hebben om één van de andere Temptation-verleidsters te verdrinken. "Dat verhaal is dus echt volledig verzonnen", vertelt de rondborstige blondine vandaag aan RTL Boulevard.

Volgens TV Familie zou de sexy Yana Daems tijdens haar verblijf in Thailand op een avondje te diep in het glaasje hebben gekeken en vervolgens een andere Temptation-verleidster te lijf zijn gegaan. "Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster. Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk.", schrijft het Belgische blad vandaag. De catfight zou zelfs gezorgd hebben voor een vroegtijdige Temptation-exit van de bloedmooie Yana!

Klik

Totale onzin, zo vertelt Yana vandaag aan RTL Boulevard. "Dat verhaal is dus echt volledig verzonnen. Ik heb helemaal geen ruzie gehad met een andere verleidster. Natuurlijk heb je met de ene verleidster een betere klik dan met de andere verleidster, maar van een catfight is absoluut geen sprake geweest. Ik heb dan ook geen idee waar dit verhaal vandaan komt. Maar goed, bad publicity is ook publiciteit hé."

Volgens Yana heeft het vroegtijdig beëindigen van haar Temptation-avontuur een hele andere reden. "Ik vond het echt ontzettend saai daar. Ik voelde me totaal niet op mijn plek. Ik dacht: what the fuck am I doing here? Ik heb toen in goed overleg met de programmamakers besloten om eerder naar huis te gaan. Het gat dat ik heb achtergelaten is toen opgevuld door twee nieuwe verleidsters."​

Gestook

TV Familie meldt ook dat Yana aan het stoken zou zijn tussen Rosanna en Niels, het koppel dat vorig jaar heeft deelgenomen aan het spraakmakende Temptation Island. "Amai, dat is echt totale onzin. Het klopt dat ik inderdaad op stap was met Rosanna en Niels, maar dat doen we wel vaker. Ik ben namelijk goed bevriend met Roos, dus ik zou nooit proberen om haar vriendje in te pikken. Daarnaast is Niels mijn type ook helemaal niet."

Niels en Rosanna laten aan RTL Boulevard weten dat het verhaal inderdaad niet klopt. "We zijn gewoon goed bevriend met elkaar, that's it. Het verhaal is, zoals Yana al aangeeft, compleet uit zijn verband gerukt."

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore