Boulevard

Dionne Stax kleedt zich het best

23 februari 2018 13:15
Beeld © ANP

Dionne Stax is door het tijdschrift Elegance uit 25 vrouwen verkozen tot best geklede carrièrevrouw van 2017. De afgelopen weken hebben de lezers van het blad kunnen stemmen en met een ruime meerderheid wint de nieuwslezeres van het NOS Journaal de verkiezing.

Volgens het blad is het haar elegantie dat is opgevallen bij de kijkers. De winnares heeft volgens Elegance haar eigen stijl waarbij zij niet bang is voor vrouwelijke designers en opvallende prints. "De stijl van Dionne is klassiek met een moderne, coole twist. Ik ben enorm fan van haar. Haar prachtige blonde bob contrasteert perfect met haar kledingkeuze. Sterke silhouetten en intense kleuren maken haar kledingstijl modern en relevant. Vooral die total looks in rood of kobalt vind ik prachtig te zien op tv", vertelt Elegance's fashion director Pedro Dias. 

Dionne geeft aan enorm blij te zijn met de prijs.  "Dat is nog eens leuk wakker worden! Dankjewel lieve Hanna Suurland Styling, of ik nou iets moet presenteren als het koud en nat is of juist als de mussen van het dak vallen; of het nou vroeg in de ochtend of laat in de avond is, je weet er altijd iets moois van te maken!"

 

`