Entertainment

Eerste opdracht Expeditie Robinson bekend

19 februari 2018 15:55

Expeditie Robinson-fans opgelet! Dit jaar komt het survival-programma weer met een nieuw seizoen waarin ook niet-bekende Nederlanders zich kunnen opgeven. Het programma komt met zeven proeven die potentiële kandidaten moeten doorstaan en vandaag staat de eerste opdracht online!

Robinson komt dit jaar met zeven opdrachten die onbekende Nederlanders moeten uitvoeren willen ze kans maken op deelname aan het programma. De eerste opdracht die vandaag online is gezet luidt: "Leg in een filmpje uit waarom jij mee moet doen aan Expeditie Robinson, terwijl je ergens aan hangt. Maakt niet uit waaraan, als je voeten maar van de grond zijn en je alleen je handen gebruikt."
 

Balanceren op een paal

Vorig jaar konden er weer voor het eerst in zeven jaar onbekende Nederlanders meedoen aan het RTL-programma. Hiervoor hebben zij één proef moeten doorstaan: balanceren op een paal. De deelnemers die de bekende evenwichtsproef van Robinson hebben overleefd, de meeste stemmen kregen of geselecteerd zijn door de programmamakers moesten een selectieweekend doorstaan. Dit jaar moeten de potentiële kandidaten zeven opdrachten doorstaan. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore