Boulevard

Temptations Daniëlle hart kapot gemaakt door Mezdi

14 februari 2018 18:07

Temptations Mezdi gaat vol vertrouwen de challenge aan om de knappe verleidsters te weerstaan op het tropische eiland. Maar nu zijn daar de beelden van zijn vriendin Daniëlle die volledig in tranen is.

Het stel is al ruim twee jaar een gelukkig koppel. In het verleden is Mezdi niet he-le-maal trouw geweest. Dit is zijn ultieme kans om te bewijzen dat zijn liefde voor de blonde schone echt is. Helaas heeft Mezdi geen ruggengraat meer zodra hij de bloedmooie verleidsters ziet. Hij heeft het zwaar op Temptation Island.

Mezdi heeft er een handje van om zich voor de camera's goed te gedragen. Maar zodra hij denkt dat hij buiten beeld is zoekt hij de verleiding op. De womanizer denkt met zijn dubieuze gedrag weg te komen, maar niets is minder waar. Daniëlle ziet alles tijdens het eerste kampvuur en nu is daar een video van met haar eerste reactie!

Tranen

"Ik ben zo dom, ik ben zo dom." vertelt een geëmotioneerde Daniëlle in de camera's. "Dit was zijn laatste kans, en die heeft hij gekregen en het is nu gewoon weg. Niet eens moeite, niet eens een klein beetje moeite." zegt ze met een trillende stem. "Je spendeert twee jaar met iemand en hij gooit het weg alsof het niks is, alsof ik niet eens afval ben, maar hij gooit mij meteen in de riolering."

RTL Boulevard
`