Boulevard

Emil teruggekeerd in SBS-show Utopia

14 februari 2018 15:54 Aangepast: 27 februari 2018 15:59

Het beloofde land trilt op zijn grondvesten als nooit tevoren: oud-Utopiaan Emil Sitoci is terug en hij heeft een mededeling die inslaat als een bom bij de Utopianen! Aankomende vrijdag zal Emil namelijk maar liefst twee bewoners 'zonder pardon naar huis schoppen'...

De bewoners zijn verbijsterd wanneer Emil vandaag de poort door komt lopen. De Utopiaan van het eerste uur verlaat op 18 september 2014 het terrein vanwege problemen aan het thuisfront. Zijn vriendinnetje heeft indertijd te kampen met derealisatie, een psychische aandoening waarvoor ze mogelijk opgenomen moet worden. De populaire Emil besluit voor de liefde te kiezen en neemt afscheid van de andere Utopianen. Maar nu is het alfamannetje terug.. en hoé!

Finale

“Het is alsof ik nooit ben weggeweest”, begint hij zijn verhaal. “Ik ben terug en ik blijf tot het eind. Er komt een finale aan en ik wil hem winnen." De bewoners reageren in eerste instantie enthousiast op de terugkeer van Emil, maar zijn met stomheid geslagen wanneer Emil hen vertelt dat er vrijdag een eliminatie zal plaatsvinden. “Ik schop er twee zonder pardon uit”, zegt de Utopiaan vastbesloten.

Eliminatie

Wie o wie zullen er vrijdag naar huis gestuurd worden? Zal Billy alsnog vlak voor de eindstreep van het programma Utopia moeten verlaten? Of wordt het toch één van de andere Utopianen? Chipp laat in ieder geval weten niet te zitten wachten op de komst van haantje Emil en weigert dan ook mee te doen aan de door hem georganiseerde bootcamp. “Ik houd hier niet van, dan stuurt hij mij maar naar huis.” 

De eliminatie van de twee Utopianen zal volgende week te zien zijn bij SBS 6.

RTL Boulevard
`