Boulevard

Monique over ruzie met André: Pleur lekker op naar je hotel

14 februari 2018 14:08 Aangepast: 27 februari 2018 13:55

In januari laat André Hazes weten dat zijn relatie met Monique op het randje van de afgrond staat. In de weken voor zijn concerten in Ahoy gaat het namelijk slecht tussen de 24-jarige zanger en zijn zestien jaar oudere vriendin. Nu doet Monique een eerlijk boekje open over hun relatie.

In de Grazia laat Monique weten dat het allemaal wel meevalt. Het klopt dat ze André de deur heeft gewezen, maar dit ligt wat genuanceerder.  André gaat altijd een week naar een hotel om zich voor te bereiden op concerten, zo ook in oktober in de aanloop naar zijn concerten in Ahoy.

Toch is er wel sprake van onrust in de relatie. "Deze keer hadden we alleen vier dagen daarvoor ruzie gekregen. Ik riep: ‘Pleur lekker op naar je hotel," aldus Monique in de Grazia. Monique vertrekt kort daarna naar haar ouders in Spanje.

André is er daarna van overtuigd dat Monique niet naar de concerten komt. "Ik wilde alleen een punt maken, maar ik kan me voorstellen dat hij echt heeft gedacht: ik raak haar kwijt," verklaart Monique. Toch is de blondine van plan om te komen: "Ook al weet ik in mijn hart allang dat ik er natuurlijk bij ben."

 

En dat was show 4! Wat een heerlijke dagen zijn dit samen ❤️

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Social media

André komt altijd vrolijk en relaxed over, maar thuis is hij volgens Monique het tegenovergestelde van hoe hij is op social media. Monique vindt hem dan supergeïrriteerd: "Op sommige dagen lijkt het alsof ik er niet toe doe."

Monique heeft leren leven met het karakter van haar vriend: "Ik heb ook begrip voor zijn buien. Het is niet niets wat die jongen overkomt." Monique doelt daarmee op zijn plotselinge succes, de inmiddels bijgelegde ruzie met zijn moeder en het feit dat hij nu ook zelf zoon heeft. Monique heeft daarom veel respect voor Dré: "Dat vreet aan een kind. Dus petje af en een diepe buiging voor de manier waarop hij dat allemaal doet."

André en Monique genieten nu samen van een vakantie in Las Vegas.

RTL Boulevard
`