Entertainment

EndemolShine reageert: komt Ingmar Schrama nog terug in GTST?

13 februari 2018 16:51 Aangepast: 27 februari 2018 07:28

Ingmar Schrama is al enige tijd niet meer te zien in Goede tijden Slechte tijden als de ietwat brave Sjors Langeveld. In de opgefriste leader van GTST is Ingmar eveneens niet meer te bewonderen. Menig fan vraagt zich dan ook af of Ingmar, die te kampen heeft met een zware burn-out, ooit nog terug zal keren naar soapdorp Meerdijk...

In mei 2017 is Ingmar voor het laatst te zien als Sjors Langeveld in Goede tijden Slechte tijden. Ingmar laat indertijd via haar Instagram weten te kampen met een burn-out en de nodige tijd te willen nemen voor haar herstel. "Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag of niet wilde zien. Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie gezin, maar ook voor mezelf."

Melissa Drost

Sindsdien wordt de rol van Sjors vertolkt door Melissa Drost, die eerder al te zien was in Rokjesdag en Weemoedt. Veel soapfans vragen zich af wanneer Ingmar weer terugkeert naar Meerdijk, aangezien Melissa Drost vanaf maandag ook te zien is in de opgefriste leader van Goede tijden Slechte tijden. Ingmar is niet meer te zien in de intro van de soap en dat zorgt voor de nodige vragen bij de fans.

Reactie EndemolShine

EndemolShine laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat het nog altijd de bedoeling is dat Ingmar weer terugkeert in Goede tijden Slechte tijden. "Vooralsnog focust Ingmar zich op haar herstel en is de situatie voor GTST ongewijzigd. We zijn heel blij dat Melissa Drost haar de komende tijd wil vervangen in de rol van Sjors Langeveld. Daarom is Melissa te zien in de update van de huidige leader van GTST."

Wanneer Ingmar precies terugkeert in de serie is vooralsnog dus onduidelijk. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore