Boulevard

Geen nieuwe Johan Derksen voor Voetbal Inside?

13 februari 2018 16:47

"Ben jij de nieuwe Johan Derksen?" luidt het op de website van Voetbal Inside. Het programma kondigt vorig jaar aan in een talentenjacht op zoek te gaan naar een nieuwe bromsnor met een voetbalhart. Nu lijkt het er op dat de show wellicht helemaal niet doorgaat. Dat vertelt Wilfred Genee aan RTL Boulevard.

Dat het programma niet doorgaat wegens het aantal inzendingen is niet het probleem volgens de presentator. "We hebben zeker honderden aanmeldingen binnen gekregen, maar weinig échte talenten."

Zoektocht

De reden van de zoektocht is dat er niet uitgesloten wordt dat Derksen wellicht het voetbal programma gaat verlaten. "Derksen is natuurlijk al wat ouder en grijzer aan het worden, dus het zou kunnen dat dit zijn laatste seizoen is. We zijn er wel van op de hoogte dat hij een unieke persoonlijkheid is, dus een exacte replica hadden we niet verwacht. We zijn vooral op zoek naar nieuw talent in Nederland en dan vooral iemand die, net zoals Johan, autoriteit uitstraalt, een goede mening heeft en authentiek is." 

RTL Boulevard
`