Boulevard

Gordon verscheurd door verdriet vanwege Italiaans Valentijnsdrama

13 februari 2018 16:42

Gordon is helemaal kapot van de breuk met zijn ex-vriendje K., zo schrijft de zanger vandaag op zijn Instagram. De presentator heeft zich verheugd op een heerlijk romantische Valentijn in zonnig Venetië, maar het tripje is geëindigd in een ware liefdesnachtmerrie nadat Gordon ontdekt dat K. hem bedrogen heeft...

Gordon laat weten verscheurd te worden door liefdesverdriet. Hij denkt lange tijd in K. dan eindelijk de ware jakob te hebben gevonden, maar niets blijkt minder waar: Gordon's ex-liefje blijkt er nog een hoop andere mannen én vrouwen op na te houden! Gordon is woest en gooit met heel wat modder naar K. via zijn Instagram. Zijn voormalig liefje laat het er echter niet bijzitten en heeft een advocaat in de arm genomen om stappen te ondernemen tegen de presentator. 

Liefdesbreuk

Ondertussen loopt Gordon met zijn ziel onder de arm: de liefdesbreuk met K. heeft duidelijk een enorme impact op de normaal zo goedlachse presentator. "En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te bewijzen dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was. Ja, dan breekt je hart en die was al niet meer te lijmen..", schrijft een verdrietige Gordon.

RTL Boulevard
`