Boulevard

'Gordon verspreidt nepnieuws', beweert advocaat van zijn inmiddels oude liefde

13 februari 2018 10:12 Aangepast: 13 februari 2018 11:35
Gordon en Kevin in gelukkigere tijden. Beeld © Instagram/gordonheuckeroth

Gordon dacht zijn nieuwe liefde in Kevin te hebben gevonden, maar de romance was van korte duur. De zanger zegt op sociale media dat zijn inmiddels ex-vriend een oplichter is. De advocaat van Kevin beticht Gordon nu van het verspreiden van nepnieuws.

Gordon liet nog niet zo lang geleden via sociale media weten dolgelukkig te zijn met zijn nieuwe liefde Kevin. Maar de liefde was van korte duur. Gisterenavond schreef de zanger op Facebook en Instagram dat hij is voorgelogen door Kevin.

Volgens hem had Kevin een dubbelleven en onderhield hij meerdere relaties met mannen en vrouwen. In het bericht staat dat de vrouwen aangifte hebben gedaan omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen.

Nepnieuws

De advocaat van Kevin beticht de zanger nu van het verspreiden van nepnieuws. Hij ontkent daarnaast dat Kevin en Gordon een liefdesrelatie hebben gehad en zegt dat hij een flink dossier heeft waaruit blijkt dat Gordon zijn cliënt stalkt.

"Ik heb tientallen berichten, zoals appjes, voicemails en smsjes, die aantonen dat Gordon mijn cliënt heeft bedreigd en heeft aangekondigd hem het leven zuur te zullen maken. B. voelt zich door de hoeveelheid berichten onder grote druk gezet. Hij wil dat dit ophoudt en op geen enkele manier ooit nog in verband worden gebracht met Heuckeroth", vertelt de advocaat tegen het AD.

Kort geding

Als Gordon niet stopt met het berichten over de zaak, zal de advocaat stappen ondernemen. "Als dit morgen doorgaat, licht ik de Officier van Justitie in met het verzoek contact te zoeken met Gordon. Dit om erger te voorkomen. En anders krijgt stalker Gordon - er zijn er voor minder gestraft - een kort geding aan zijn broek."

Gordon is inmiddels blij dat de liefde over is:

`