Entertainment

Paradiso gaat samenwerken met Milkshake

12 februari 2018 17:03 Aangepast: 12 februari 2018 17:06

Het festival Milkshake gaat dit jaar een samenwerking aan met concertzaal Paradiso in Amsterdam. Onder de noemer Copacabana verzorgt de vijftigjarige poptempel een deel van de programma, maakte Milkshake maandag bekend.

De zevende editie van Milkshake vindt plaats op 28 en 29 juli in het Westerpark in Amsterdam. Een van de grote acts dit jaar is Joost van Bellen, die samen met Zu Browka International van de Roxy acts op het Transformer-podium verzorgt.

De internationale samenwerking is er onder meer met Less Drama More Techno uit Parijs en Sexy Party uit Keulen. Nieuw is Pornceptual uit Berlijn. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt.

Milkshake is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen, aldus de organisatie.

De kaartverkoop van Milkshake VII is reeds gestart.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore