Entertainment

Nieuwe leader verklapt: Q Bouwhuis blijft in GTST

12 februari 2018 16:20

Vanaf maandag 19 februari komt Goede tijden Slechte tijden met een opgefriste leader, zo kan RTL Boulevard vandaag melden. Oudgedienden als Robin Martens en Buddy Vedder hebben pas op de plaats moeten maken voor nieuwkomers Max Willems en Beaudil Elzenga.

De geruchtenmachine draait al maanden overuren: zijn Q en Loes slechts gastpersonages of behoren zij tot de vaste cast van Nederlands langstlopende soapserie? De nieuwe GTST-intro maakt een einde aan alle soapgeruchten. Wie immers een plekje heeft weten te bemachtigen in de felbegeerde leader behoort - in ieder geval voorlopig - tot de vaste cast van Goede tijden Slechte tijden. Aan Beaudil Elzenga (Loes) en Max Willems (Q) de eer om het gat op te vullen dat oudgedienden Robin Martens, Jord Knotter en Buddy Vedder hebben achtergelaten. 

Q Bouwhuis

Max Willems vertolkt sinds begin november de rol van Q Bouwhuis, het verloren achterneefje van Anton. Het sociaal onhandige personage maakt een hoop teweeg onder de kijkers van Goede tijden Slechte tijden. Op social media vraagt men zich dan ook hardop af of Q soms autistisch is. Maar dat is volgens Max niet het geval, zo vertelt hij onlangs aan Televizier. "Ik begrijp dat mensen kunnen denken dat hij door zijn gedrag op het autisme spectrum zit. Q is hyperintelligent, maar sociaal enorm onhandig, daardoor weet hij zich vaak geen houding te geven en wordt hij raar gevonden. Maar hij wil graag leren en zichzelf verbeteren, daarom is hij ook bij een supermarkt gaan werken: daar kan hij veel oefenen met sociale situaties.”

Loes de Haan

Beaudil Elzenga kruipt sinds twee maanden in de huid van Loes de Haan, de personal-assistant van Nina. Terwijl laatstgenoemde druk bezig is met de Aziatische markt te veroveren neemt Loes de honneurs waar voor La Nina in soapdorp Meerdijk. En tussen al het zakendoen door heeft Loes ook nog eens een oogje op Nina's liefje Bing Mauricius. Met de terugkeer van Marly van der Velden als Nina in het vooruitzicht kan een catfight om Bing dan ook niet uitblijven. Volgens Beaudil is Loes dan ook niet zo saai als menig soapfan denkt. "Ze lijkt misschien een grijs muisje, maar ze kan ook van zich afbijten wanneer dat nodig is." Dat belooft wat!

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore