Entertainment

Don Diablo brengt tweede album Future uit

09 februari 2018 14:10 Aangepast: 25 februari 2018 07:16

Don Diablo heeft vrijdag zijn tweede album uitgebracht. Zijn plaat heet Future en bevat zestien nummers. "Alle nummers vertellen hun eigen verhaal, zowel muzikaal als tekstueel", zegt Don.

"Ik wilde dat dit een motiverend album zou worden, dat ook vernieuwend zou zijn op een productioneel level. Van Future House tot Future Pop en alles ertussenin. Ik voel me gezegend om te hebben gewerkt met nieuwe talenten, op vocaal gebied als James Newsman, Nina Nesbitt, Betty Who, Calum Scott en vele anderen. Voor mij vertegenwoordigen zij de future en hun talent is een belangrijk onderdeel van dit album."

Nieuwe muziek

Don Diablo leverde zelf nog de vocalen aan drie nummers. "Dat maakt dit album een van de meest persoonlijke dingen die ik in een lange tijd heb gedaan. Na de afgelopen jaren veel singles en remixes te hebben uitgebracht, voelt het fantastisch om eindelijk weer een album aan mijn fans te kunnen presenteren."

Album

De Nederlandse producer en dj nam enkele jaren de tijd voor zijn tweede album, maar belooft zijn fans niet opnieuw zolang te laten wachten. "Ik ben nog net zo geïnspireerd als ik ooit geweest ben, dus het volgende album zal zeker niet weer zes tot tien jaar duren."

RTL Boulevard/ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`