Entertainment

Ed Sheeran verliest koppositie aan Bizzey

19 januari 2018 16:02 Aangepast: 19 januari 2018 16:03

Ed Sheeran is zijn koppositie in de Single Top 100 weer kwijt. De Britse popzanger stond vorige week nog op nummer 1 met zijn hit Perfect, die hij opnam met Beyoncé. Deze week wordt Sheeran van de troon gestoten door een nieuwe binnenkomer in de lijst. Bizzey, Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix hebben met Ja! een nummer 1-hit te pakken.

Het is voor het eerst dat Bizzey op de eerste plaats staat in de hitlijst. De rapper, die tot 2016 bij het trio van Yellow Claw hoorde, bracht de single afgelopen week uit en inmiddels is de clip al meer dan 1,4 miljoen keer bekeken via YouTube. Via Spotify werd het nummer al twee miljoen keer beluisterd.

Net als vorige week staan Ronnie Flex en Maan op plek twee in de Singles Top 100 met hun hit Blijf Bij Mij, Ed Sheeran zakt naar plaats 3. Zowel Ronnie Flex als Ed Sheeran vinden we nog een keer terug in de top 10. De Rotterdamse rapper staat met 4/5 op de vierde plek en Sheeran bezet samen met Eminem de achtste plaats, met River.

Single Top 10 week 3

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!

2. (2) Ronnie Flex feat. Maan - Blijf Bij Mij

3. (1) Ed Sheeran (& Beyoncé) - Perfect

4. (3) Ronnie Flex - 4/5

5. (-) Josylvio - Skittle Stacking

6. (6) Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

7. (4) Broederliefde - Officieel

8. (5) Eminem feat. Ed Sheeran - River

9. (13) Bruno Mars feat. Cardi B - Finesse (Remix)

10. (8) Puri / Jhorrmountain / Adje - Coño

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore