Boulevard

Chris Brown moet aap inleveren

12 januari 2018 16:45 Aangepast: 09 februari 2018 08:03
Chris Brown deed het aapje cadeau aan zijn jarige dochtertje.

Chris Brown had geen vergunning voor het aapje dat hij cadeau deed aan zijn dochtertje. De rapper heeft het beestje genaamd Fiji inmiddels de deur uit moeten doen, aldus TMZ.

Chris Brown haalde zich eerder de woede van een aantal fans op de hals door zijn driejarige dochtertje Royalty een baby-kapucijnaapje te geven. In een filmpje op zijn Instagram-account is het dier te zien met een luier aan en gewikkeld in een dekentje. De fans noemden het gevaarlijk voor het meisje en vonden dat het beestje in het wild thuishoorde. Bij het Californische overheid kwamen dan ook enkele meldingen binnen, waarop een onderzoek werd geopend.

Blijkbaar heeft Chris nooit een vergunning gekregen voor het exotische huisdiertje, dus kregen autoriteiten een huiszoekingsbevel. Voordat de politie zijn huis echter binnenviel kwam Brown het aapje al vrijwillig inleveren. Hij kan wel vervolgd worden voor het bezitten van een aap zonder vergunning, waar maximaal zes maanden gevangenisstraf op staat.

Een aap als huisdier? Het kan nog gekker

Zanger Chris Brown raakte in opspraak, omdat hij zijn dochtertje een aapje cadeau had te geven. Welke huisdieren zijn nog meer ongelukkig gekozen?
`