Ga naar de inhoud
Entertainment

Rapper Boef hekelt racistische reacties

Rapper Boef hekelt het feit dat veel mensen de ophef rond zijn persoon aangrijpen om hem zwart te maken. De artiest krijgt zelfs doodsbedreigingen.

"Beste mensen, er is veel ophef over de fout die ik heb gemaakt en dat is terecht, valt niet goed te praten", begint Boef een post op Instagram. "Maar ik krijg ook duizenden racistische reacties van mensen die mij sowieso nooit iets gunden. Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen!"

Boef vindt het prima dat mensen hem afrekenen voor de fout die hij heeft gemaakt maar vindt de rest te ver gaan. "Om dit als excuus te gebruiken om nu vrij discriminerende taal naar mijn hoofd te slingeren maakt jou niet beter dan mij", zegt hij over de beledigende teksten.

Excuses

De rapper kwam deze week in opspraak omdat hij in een video drie vrouwen die hem hielpen uitmaakte voor hoeren. Later maakte hij nog meer mensen boos toen hij alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes hoeren noemde. Dinsdag bood hij zijn excuses aan.

Boef bedankt zijn fans die hem vergeven en steunen. "Door jullie geef ik niet op en ga ik door."

Bron: ANP