Boulevard

Sylvie vertelt ware reden van breuk

03 januari 2018 14:30 Aangepast: 04 januari 2018 01:52
Sylvie Meis Beeld © Getty Images

In de Duitse glossy Gala vertelt Sylvie Meis openhartig over de reden van de breuk met Charbel. De toekomstplannen van het paar zouden te verschillend zijn geweest. Ook wordt er in diverse Duitse media gesuggereerd dat een kinderwens de ware oorzaak is geweest.

Sylvie heeft, door haar kanker in 2009, hormoonsupplementen moeten slikken en dat staat een gezinsplanning in de weg. Dit zou voor Charbel een goede reden zijn geweest om de relatie te willen beëindigen.

Daarbij had het stel ook verschillende opvattingen over waar ze zouden gaan wonen. Sylvie woont nog steeds in Hamburg en Charbel in Dubai. Hierover vertelt Sylvie: "Zo romantisch als de voorstelling van een leven samen met Charbel ook was, ons dagelijks leven en de realiteit pasten niet bij elkaar. Een relatie met zo'n afstand werkt niet op de lange termijn."

Moeilijke beslissing

Het is een lastige tijd geweest voor de presentatrice. De beslissing om een einde aan de verloving te maken, was niet eenvoudig. "Het was een hele moeilijke tijd voor mij. Ik had nooit gedacht dat ik me binnen een jaar zou verloven en weer uit elkaar zou gaan. Ik heb uit het diepst van mijn hart 'ja' tegen zijn aanzoek gezegd. Maar soms is liefde alleen niet genoeg." vertelt Sylvie aan Gala.

Ondanks de breuk gaat Sylvie vol goede moed het nieuwe jaar in: 'Ik moet mezelf ontdoen van de gedachte dat de volgende man met wie ik uit ga, de ware moet zijn'.

 

RTL Boulevard