Entertainment

Jeroen Pauw nu minder bezig met uiterlijk

02 januari 2018 23:12 Aangepast: 03 januari 2018 00:19

Jeroen Pauw maakt zich veel minder druk over zijn uiterlijk dan voorheen. Dit vertelde de talkshowhost in het interviewprogramma 5 jaar later, waarin hij door Beau van Erven Dorens werd geconfronteerd met zijn eigen uitspraken van vroeger.

Jeroen vreesde destijds vroeg kaal te worden, maar verlangde tegelijkertijd naar rimpels omdat hij zichzelf teveel op barbiepop Ken vond lijken. ''Vroeger was ik meer bezig met uiterlijk, nu niet meer'', zegt Jeroen (57). ''Alleen als ik op televisie ben, vind ik dat je een zekere mate van verzorgdheid moet hebben. Als ik op Curaçao ben, heb ik een baard en kunnen mensen me herkennen aan het gat in mijn kleren."

Preview 5 jaar later met Jeroen Pauw

Jeroen Pauw is de eerste gast van Beau van Erven Dorens in het interviewprogramma dat verhuisd is van de NTR naar RTL4. Jeroen Pauw was jarenlang zelf de interviewer. Hij bedacht het programma vroeger met vrienden, die elkaars uitspraken op papier zetten om elkaar na een jaar er aan te herinneren. Jeroen: ''Dan zei de één tegen de ander; wedden dat jij over een jaar niet meer bij je vriendin bent, of in dit huis woont. Een van mijn vrienden begon dat op te schrijven. Ik dacht, daar zit een programma in."

Jeroen Pauw vindt het moeilijk zichzelf terug te zien. ''Ik vind mezelf vervelend, arrogant en zelfingenomen. Ik ben leuker geworden, denk ik."

Andere gasten in dit nieuwe seizoen zijn Bram Moszkowicz, Sacha de Boer, Linda de Mol, Jesse Klaver, Susan Smit, Epke Zonderland, Hugo Borst en Halina Reijn.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore