Entertainment

Toch excuses Boef na 'hoerenopmerking'

02 januari 2018 15:19 Aangepast: 04 januari 2018 16:19

Rapper Boef heeft na een dag alsnog zijn excuses aangeboden naar aanleiding van een filmpje op Snapchat waarin hij drie vrouwen die hem hielpen beledigde. Ook heeft hij spijt van de daaropvolgende reactievideo die dinsdag voor nog meer ophef zorgde.

Boef maakte zijn Snapchat in een dronken bui nadat hij in de nacht van oud en nieuw een lekke band had gekregen. De rapper kreeg hulp van drie vrouwen die hem naar huis brachten. Als dank noemde hij hen echter 'kechs', Marokkaans Arabisch voor hoer. De rapper maakte later nog meer mensen boos toen hij in een reactie zei dat alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes 'kechs' zijn.

Dit is er aan de hand:

 

'Mijn excuses naar de dames toe'

"Wij rappers gebruiken woorden als bitches, kechs", legt Boef uit in een nieuwe video op Instagram. "Het is niet per se heel beledigend alleen dat wordt natuurlijk wel zo opgevat, dat begrijp ik ook. Hierbij mijn excuses naar die dames toe, ook naar alle dames die ik heb beledigd en die zich beledigd voelen."

Zijn reactie vindt Boef ook niet heel handig. De rapper noemt het achteraf 'dom' en 'niet zo netjes'. "Ik voelde mij de gebeten hond en nu ik alles terugzie denk ik: dit is heel dom wat ik heb gedaan en dan moet je ook een man zijn om een excuusfilmpje te maken. En dat doe ik hierbij. Sorry voor alle vrouwen die ik heb beledigd."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore