Colofon

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye-openers. Het toonaangevende techplatform ging van start in 2005 en is sinds 2015 onderdeel van RTL Nederland

Vragen, feedback en nieuwstips: redactie@bright.nl

Online, video, tv en podcast

Bright bestaat uit de nieuwssite Bright.nl met tests, tips, trends en de koopgids Bright Stuff. Ook beschikbaar via onze apps voor iOS en Android.

Bright heeft circa 150.000 volgers op social media: Facebook, Twitter, InstagramLinkedInTikTok en Spotify.

Het YouTube-kanaal van Bright is het grootste tech-kanaal in Nederland met meer dan 185.000 abonnees.

Op RTL Z en RTL 7 zie je ons met het programma Best of Bright

Wekelijks maken we de Bright Podcast.

Berichtgeving bij Bright is onafhankelijk. We presenteren ook branded content, waarvoor is betaald door partners, maar die inhoud zul je altijd als zodanig kunnen herkennen.

Oh, en het antwoord op de meest gestelde vraag of wij de gadgets die we testen ook allemaal mogen houden: nee, helaas, die lenen wij en sturen we achteraf netjes weer retour. 

Events

Bright Day is het jaarlijks techfestival voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en gadgets kunnen zien en beleven.

De negende editie van Bright Day, georganiseerd samen met RTL Live Entertainment, trok ruim 20 duizend bezoekers. Bekijk de aftermovie.

Bright Night is ons kleinere event dat we op locatie organiseren. Bekijk de aftermovie van een Bright Night in samenwerking met Samsung.

Samenwerken

Bright bereikt via zijn kanalen meer dan een miljoen Nederlanders per maand. Adverteren op Bright.nl kan via Ad Alliance

Commerciële vragen over Bright? Raadpleeg de site van Ad Alliance. We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (65%/35%), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

Contact

Vragen, feedback, persberichten en nieuwstips: redactie@bright.nl

Post: RTL Nederland, tav Bright, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande

Eindredacteur: Tonie van Ringelestijn

Presentatie en video-coördinatie: Merijn Doggen

Redacteur: Floris Poort

Freelancers: Bram van Dijk, Anna Gimbrere, David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Jan Meijroos, Rutger Middendorp, Miriam van 't Veer, Eric Bouwman, Erwin Vogelaar, Bastiaan Vroegop, Len Maessen 

Video-editors: Stijn Goossens, Phoebe Paak, Jesper den Uil 

Projectleider branded content: Ino de Bruijn

Bright is een uitgave van RTL Nederland, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum.