We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

11 augustus 2017 01:54

Tieners opgepakt voor in koelkast leggen van baby

De politie in de Amerikaanse staat Massachusetts heeft twee tieners opgepakt vanwege een vreemde actie met een baby. Het tweetal legde, waarschijnlijk voor de lol, een meisje van zeven maanden oud in de koelkast.

De twee meisjes zette een filmpje van de eigenaardige handeling op Snapchat. Iemand die de video zag, tipte de politie.

Lachen

In het filmpje (zie onder) is te zien dat de baby huilend in het midden van de koelkast wordt gelegd. Vervolgens wordt de deur dicht gedaan en moeten de twee lachen. Even later wordt de baby er weer uitgehaald. 

Het is niet duidelijk hoe lang de baby in de koelkast heeft gelegen. Het kindje raakte in ieder geval niet gewond. De twee tieners worden mogelijk vervolgd voor kindermishandeling

Geschrokken

De moeder, die op het moment van het incident onder de douche stond, was erg geschrokken toen ze hoorde van de actie. Ze gaat echter niet uit van kwade opzet, eerder van domheid. Eén van de twee tieners is een nicht van haar. "Kinderen doen domme dingen. Ik ga ervan uit dat ze mijn dochter geen pijn wilde doen." Ze laat haar baby voortaan niet meer alleen bij haar nicht.

Topnieuws