We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

20 maart 2017 14:07

Siamese haartweeling op de catwalk: twee modellen, één vlecht

Siamese haartweeling op de catwalk: twee modellen, één vlecht

Als model over de catwalk lopen is niet altijd makkelijk. Maar van deze twee modellen in São Paulo kan zelfs Doutzen Kroes nog wat leren. Met hun haren aan elkaar gevlochten liepen ze zonder blikken en blozen een modeshow.

De vrijwel identieke modellen liepen hun show voor het Braziliaanse merk Amapo. De collectie, met veel cirkelmotieven en jasjes met knopen, was geïnspireerd door circus- en cabaret.

De modellen liepen op de modeweek in de Braziliaanse stad São Paulo. Dat is één van de grootste mode-evenementen van Zuid-Amerika.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Lees meer op rtlnieuws.nl

Topnieuws