We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

20 maart 2017 02:05

Politie in New York zet alles op alles om hert uit bevroren meer te redden

Een drone, een speciaal voertuig en meerdere agenten. Een lokaal politiekorps in de Amerikaanse staat New York heeft er alles aan gedaan om een hert te redden dat vastzat in een bevroren meertje.

De politie in Roxbury Township in de staat New York deelde op Facebook updates over de reddingsoperatie. Het hert zat sinds zaterdagochtend 08.00 uur vast en kon pas gistermiddag gered worden.

Reddingsvoertuig gezonken

De redding verliep moeizaam. De politie zette een speciaal amfibievoertuig in om de redders bij het dier te krijgen, maar dat voertuig kwam vast te zitten en zonk uiteindelijk naar de bodem.

Uren later lukte het de politie toch om het dier te bevrijden uit zijn benarde positie. En er is goed nieuws: het hertje maakt het goed, zo blijkt uit een nieuwe foto die de politie deelde.

Topnieuws