Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

19 april 2017 15:39

Morgan liet een jaar lang al haar lichaamshaar groeien: 'Gelukkiger dan ooit'

Morgan Mikenas werd vroeger uitgelachen om haar harige benen. Daarom besloot ze zoals zoveel andere vrouwen om haar benen, oksels en bikinilijn te scheren. Tot een jaar geleden. Ze stopte met scheren, heeft nu hele harige benen, maar is gelukkiger dan ooit.

Morgan heeft zich sinds april 2016 niet meer geschoren. Op een dag was ze er helemaal klaar mee, al die mesjes en het gedoe. Dat ze fitnesst en een hoop volgers op Instagram heeft, maakte haar niet uit.

Harig

Morgan liet al haar lichaamshaar groeien. Na een paar maanden had ze een klein vachtje op haar benen en onder haar oksels. "Mijn huid voelt zo zacht aan sinds er haar op zit," laat ze in een video op YouTube weten.

De bekende fitgirl vindt het belangrijk dat natuurlijke schoonheid wordt gewaardeerd. "Toen ik klein was werd ik uitgelachen om mijn harige benen. Ik ben huilend naar huis gerend om aan mijn moeder te vragen hoe ik moest scheren."

Kinderen lachen haar uit

Nu gaat Morgan harig, maar zelfverzekerd, door het leven. "Het maakt me niet uit wat andere mensen denken, ik voel me er prettig bij."

Ze krijgt nog steeds wel opmerkingen over haar lichaam. Zo werkt ze bijvoorbeeld in een kinderopvang waar ze iedere week gaat zwemmen met de kinderen. "Die kinderen zeggen tegen me dat ik eruit zie als een man." Dat verbaasde Morgan: "Wat voor waarden geven we onze kinderen mee?"

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws