We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

15 februari 2017 04:50

Indiase loodgieter sliep drie dagen naast dode vrouw

Een man uit India die zijn vrouw ombracht, heeft nog drie dagen naast haar lichaam geslapen. Hij deed dat uit angst om ontdekt te worden.

De 40-jarige Subodh Kumar was een half jaar geleden stiekem getrouwd met een andere vrouw. Hij sloeg zaterdag zijn eerste echtgenote dood met een pijp en legde het lichaam op het bed.

Hij kon het lichaam daarom nergens dumpen, omdat het zo druk was in zijn straat schrijft de Times of India. In New Deli, waar de man woont, vond deze week een groot festival plaats.

Lichaam begon te stinken

De moordenaar viel door de mand toen het lichaam na enkele dagen begon te stinken. Hij gebruikte gereedschap om het lichaam in stukken te zagen, maar bekende de moord toen hij werd geconfronteerd door achterdochtige buren.

Zij waarschuwden de politie, die de woning binnenviel en de loodgieter arresteerde. Hij bekende daarop de moord te hebben gepleegd. De politie zoekt nog uit of de nieuwe partner van de Indiër op de hoogte was van het moordplan.

Topnieuws