We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

20 maart 2017 15:18

Franse politie lacht dief uit: 'Hij zit vast in het venster!'

De politie in het Franse Mauléon heeft waarschijnlijk nog nooit zó makkelijk een inbreker weten te vangen als afgelopen week. De dief was namelijk vast komen te zitten in het raam van de winkel waar hij wilde inbreken.

'Hij berooft een winkel ... maar komt vast te zitten in het venster! #ThugLife', zette de politie met veel plezier op Twitter. De politie was eerder in de week al langs dezelfde winkel gegaan vanwege een inbraakmelding, maar toen konden ze niks vinden. Een dag later was het op hetzelfde adres wél raak. 

Brandweer

Toen de politie uitrukte voor een melding van een inbraak bij boetiek Leily Créations zagen ze iets wat ze nog nooit gezien hadden: een dronken inbreker zat vast in het gat dat hij in het raam had gemaakt. Uiteindelijk moest de brandweer uitrukken om hem te bevrijden. 

Eenmaal losgemaakt mocht de inbreker direct mee naar het bureau. Terwijl hij zijn roes lag uit te slapen vond de politie bij de man thuis spullen die hij bij een eerdere inbraak had buitgemaakt. De man moet in snelrecht voor de rechter verschijnen, waar hij heel wat heeft uit te leggen. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws