Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

01 mei 2017 21:46

Bloemist maakt speciale 'Feyenoordrozen'

Bloemist én Feyenoordfan John Scheurkogel uit Barendrecht weet zeker dat zijn club zondag kampioen wordt. Daarom heeft hij speciale rozen ontwikkeld: rood, wit en met een zwart randje.

De Feyenoordrozen zijn vanaf vandaag te koop. "In minder dan één middag heb ik al tien tot twaalf stuks verkocht", zegt Scheurkogel tegen het AD

Niet goedkoop

Hij heeft de oorspronkelijk witte rozen een rood tintje gegeven en ze vervolgens bespoten met wax, waardoor ze langer mee gaan. Na de waxlaag heeft Scheurkogel de buitenste randen van de roos met verf zwart gespoten. 

(Tekst gaat door onder de foto)

Foto: ANP

De rozen kosten drie euro per stuk, maar gaan volgens Scheurkogel 'tot wel drie weken mee'.

Feyenoord-prullaria

Als er geen gekke dingen gebeuren, wint Feyenoord zondag zijn eerste landstitel sinds 1999. Een gouden tijd voor Feyenoord-prullaria dus. Dat dacht ook de garagehouder die een speciale Feyenoord-auto vandaag in de verkoop heeft gezet op Marktplaats.

"We hebben deze auto al wat langer in ons bezit, maar we vonden het met het aanstaande kampioenschap de ideale tijd om hem te koop te zetten", zei Mark Slegt van Orange Motors tegen EditieNL. Lees hier het hele interview

Coolsingel

De beslissende wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord  is zondag ook te volgen in De Kuip, want het stadion van Excelsior (waar de wedstrijd wordt gespeeld) biedt plaats aan niet meer dan 4000 supporters. De verwachting is dat De Kuip vol zal zitten.

Als Feyenoord zondag de uitwedstrijd tegen Excelsior wint, wordt de ploeg maandag gehuldigd op de Coolsingel. 

Meer op rtlnieuws.nl:
Massa's fans moedigen Feyenoord aan bij training

Topnieuws