Opmerkelijk

Mark (19) met grote gezichtstattoo heeft nu toch een baan

21 juli 2017 09:42 Aangepast: 15 oktober 2017 11:18
Mark Cropp Beeld © Screenshot Facebook

De 19-jarige Mark Cropp uit Nieuw-Zeeland kon maar geen baan vinden door zijn tatoeage. Op social media klaagde hij dat geen enkele werkgever hem wilde hebben. Zijn bericht ging de wereld over en inmiddels heeft hij al tientallen banen afgeslagen.

De Nieuw-Zeelander kwam deze maand wereldwijd in het nieuws door zijn grote tatoeage op zijn gezicht. Hij liet hem in de gevangenis zetten door zijn broer, terwijl ze allebei stomdronken waren. Met grote letters is het woord 'DEVAST8' (vrij vertaald: vernietigen) te lezen. Spijt had Mark niet, want hij vindt de tatoeage onderdeel van wie hij is.

Hij wilde zijn leven beteren voor zijn vriendin en dochtertje door een baan te zoeken. Door zijn tatoeage wilde alleen niemand hem hebben. Tot nu, want nadat het bericht de wereld overging, kreeg Mark tientallen aanbiedingen. De tiener haalde opnieuw de media, doordat hij deze aanbiedingen allemaal afsloeg. Hij wachtte namelijk op de juiste baan. 

Tatoeage verwijderen

Zijn vriendin Taneia Ruki legt uit wat hij daarmee bedoelt in de Daily Mail Australia. "De meeste banen die hij aangeboden kreeg zijn buiten Nieuw-Zeeland dus dat ging niet. Mark is nu wel fulltime aan het werk als stellingbouwer." 

De tiener heeft binnenkort ook geen last meer van mensen die hem aanstaren. Hij mag zijn tatoeage gratis laten verwijderen in een laserkliniek. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer lezen van rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore