Opmerkelijk

Man vraagt vriendin 148 keer ten huwelijk, en zij heeft niets door

14 januari 2016 22:48 Aangepast: 14 januari 2016 23:51
Beeld © Screenshot YouTube Ray Smith

Vijf maanden was Ray Smith uit het Engelse Grimsby bezig met zijn huwelijksaanzoek. Elke dag stelde hij zijn vriendin die ene vraag. Maar zij had geen idee.

Ray wilde zijn vriendin al een tijdje ten huwelijk vragen. Maar hoe doe je dat op een romantische, originele manier? Ray zei tegen zijn vriendin Claire dat hij haar zwangerschap wilde vastleggen, en maakte elke dag een foto met één vraag in beeld: wil je met me trouwen?

Thumbnail

Steeds twee foto's
"Ik had echt geen idee", vertelt Claire tegen de Britse krant Metro. "Hij zei dat hij foto's wilde maken van mijn zwangerschap, dus ik liet hem zijn gang gaan." Om het niet té makkelijk te maken, maakte Ray vaak twee foto's: één met aanzoek en één zonder. Voor als Claire de foto die hij gemaakt had wilde zien.

Maar toen ze het na 148 dagen nog niet door had, besloot Ray dat hij de vraag toch maar beter gewoon kon stellen. Dus tijdens kerst zocht hij een rustig moment en zette hij zijn laptop aan, waarop alle foto's voorbij kwamen, en ging hij op zijn knieën. "Ik was compleet verrast", zegt Claire. "Maar terugkijkend past dit wel bij hem."

Thumbnail

Traantjes van ontroering
En haar antwoord? "Ik zei gelijk ja, ik hoefde er geen seconde over na te denken. Ik heb wel een beetje gehuild, maar ja, ik ben dan ook zwanger."

Thumbnail

Bekijk hier alle aanzoeken die Ray deed:

Meer op rtlnieuws.nl:
Moeder breit puberzoon: 'Die jongens zijn wel wat gewend'

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore