Opmerkelijk

Horrorvondst: vrouw vindt enorme spin in zak sla

05 februari 2016 12:20 Aangepast: 05 februari 2016 17:32
Links de zak sla met spin, rechts Zoe Perry Beeld © Facebook

Je koopt een zak sla in de supermarkt en komt er thuis tot je schrik achter dat er een enorme spin in zit. Voor veel mensen een nachtmerrie. Zeker voor wie spinnenangst heeft.

De Australische Zoe Perry heeft spinnenangst en haar overkwam het. Ze had boodschappen gedaan bij de Woolworth's in Huntsville. Toen ze thuis de boodschappen uitpakte zag ze in de zak sla iets bewegen. Het bleek een enorme spin te zijn, gevangen in het plastic. Zoe filmde het en stuurde de video via Facebook naar de supermarkt.

Hi Woolworths,Shopping as per usual for Italian Style Salad Mix....get it home....Mum goes to open the packet and we are greeted by....Is this what's actually behind the "salmonella" callbacks?Kind Regards,An arachnophobic family

Posted by Zoe Perry on Wednesday, February 3, 2016

Bij de video vraagt ze of dit misschien de reden is van het probleem dat er eerder deze week was met sla die teruggeroepen werd vanwege een salmonellabesmetting. Maar in een reactie zegt de supermarkt dat er geen verband is, het gaat om sla van een andere leverancier. De supermarkt zegt ook het voorval heel serieus te nemen. 

Meer op rtlnieuws.nl:
Bang voor spinnen? Je kunt er in 2 minuten vanaf en de angst is echt weg

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore