Opmerkelijk

'Gevangenishunk' Jeremy Meeks weer op vrije voeten

10 maart 2016 09:50 Aangepast: 08 november 2017 14:03
Beeld © Stockton Police Department

Jeremy Meeks, de Amerikaanse crimineel die wereldberoemd werd vanwege zijn knappe verschijning, is weer op vrije voeten. De mugshot van Meeks ging twee jaar geleden de wereld over. Vrouwen vielen massaal voor zijn looks.

Meeks werd in 2014 door de politie in Californië opgepakt voor verboden wapenbezit. De hoge jukbeenderen van Meeks en zijn blauwe ogen bleken erg in trek te zijn bij het grote publiek. Zijn mugshot kreeg binnen de kortste keren tienduizenden likes. 'Te sexy voor de tralies', was een van de reacties. Modellenbureaus stonden voor de man in de rij.

Vervroegd vrijgelaten
Meeks werd in februari vorig jaar veroordeeld tot 27 maanden cel en is nu vervroegd vrijgelaten. Zijn zaakwaarnemer, Jim Jordan, vertelt aan Buzzfeed dat Meeks op dit moment alle opties open houdt. Mogelijk gaat ie voor een modellencarrière. "We zijn met meerdere agentschappen in gesprek en er staan ook films in de planning. Er gebeurt nu heel veel."

Meeks heeft een vrouw en een zoontje. Of een modellencarrière hem op het rechte pad houdt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Meeks heeft in totaal al meer dan tien jaar vastgezeten voor verschillende vergrijpen. 

Op Instagram postte Meeks de afgelopen tijd al veel foto's waarin hij de dagen aftelde.

Meer op rtlnieuws.nl:

 

 

RTL Nieuws
`